marți, 26 noiembrie 2013

Clubul dramaturgilor a prezentat ieri al treilea spectacol-lectură al stagiunii la ICR


Luni 25 noiembrie 2013, în sala Institutului Cultural Român, Clubul Dramaturgilor s-a reunit pentru al treilea spectacol-lectură al stagiunii: Senvici cu infinit de Puși Dinulescu, Regia: Vasile Manta. 


Întîlnirea a fost moderată de Horia Gârbea, președintele Filialei București – Dramaturgie a Uniunii Scriitorilor. Lectura a fost una care a satisfăcut numerosul public prezent (actori, regizori, dramaturgi, ziariști și critici, dar și iubitori de teatru), actorii Mihai Niculescu, Manuela Ciucur, Ioana Calotă,  Julieta Strâmbeanu-Weigel, Puiu Mărgescu, Liliana Pană fiind unanim apreciați.


Piesa a suscitat discuții destul de aprinse în care au intervenit și membrii distribuției ca și autorul, elogiat de vorbitori pentru originalitatea viziunii sale.

Următoarea ședință a Clubului va programa o lectrură în premieră cu piesa Vrei să fii prietenul lui Dumnezeu? de Daniel Bănulescu. Data și locul de desfășurare vor fi anunțate în curînd.

Clubul Dramaturgilor este organizat de Filiala București Dramaturgie a Uniunii Scriitorilor în colaborare cu Institutul Cultural Român și Radio România Cultural.

Niciun comentariu: