miercuri, 3 martie 2010

Teatrul de Comedie vă invită la Fitness!

Teatrul de Comedie vă invită duminică 7 martie, ora 19.30 la Sala Studio, la spectacolul FITNESS de Jacques de Decker.

Reprezentaţia va avea loc în prezenţa autorului, venit special din Belgia pentru a vedea transpunerea scenică a textului său.

Fitness este un recital susţinut de Mihaela Teleoacă, regia şi ilustraţia muzicală sunt semnate de Mihai Bisericanu, iar mişcarea scenică de Margo Dumitru.

O comedie spumoasă, în care, sub aparenţa banală a reveriei unei femei în timp ce se antrenează într-o sală de Fitness, se dezvăluie, încetul cu încetul, adevărul şi înţelepciunea umană care îi conferă piesei gravitate.

Mihaela Teleoacă a câştigat cu acest recital
- Marele Premiu la Gala STAR ediţia a IV-a, Bacău 2009
- Premiul pentru cea mai bună actriţă la Festivalul Internaţional al Teatrului de Studio, DavilaStudioInterfest, ediţia a XIII-a, Piteşti 2009

Jacques De Decker s-a născut la 19 august 1945, la Bruxelles.
În 1963 a creat la Bruxelles „Théâtre de l’Esprit Frappeur” (Teatrul Spiritului Frapant), a adaptat piese din repertoriul anglo-saxon, olandez şi german, fiind el însuşi autor al unor piese de succes: „Petit Matin” (1976), „Tranches de dimanche” (1987), „Le Magnolia” (1998) şi, bineînţeles, „Fitness” (1994).
Din 2002, Jacques De Decker este Secretar pe viaţă al Academiei Regale de limbă şi de literatură franceză din Belgia.

Fitness este o coproducţie realizată de Teatrul de Comedie şi Artistic Production, cu sprijinul Ambasadei Belgiei la Bucureşti

* Spectacolul Fitness se va juca şi luni 8 martie la UpStage în Club Control la ora 20.00 Str. Academiei nr.19 (Pasajul Victoriei)

Niciun comentariu: